Hello world!

La începutul anului 2017 a fost înființată Asociația Club Sportiv Lumina Wolves Sports, un proiect nou, inovativ pe piața educațională din România, menit să aducă la un loc educația și sportul de performanță. Clubul Sportiv Lumina Wolves Sports este deja un nume pentru iubitorii de sport, nume sinonim cu performanța. Și vorbim desigur de multă pasiune pentru baschet, volei, handbal și fotbal, pentru performanțe sportive.

Partenerul principal al proiectului clubului sportiv este Lumina Instituții de Învățământ S.A. un grup educațional din România, care funcționează de aproape 30 de ani, cu rezultate deosebite pe plan național și internațional. În prezent, în cele 13 școli Lumina din România învață peste 5.000 de elevi, care obțin an de an performanțe educaționale remarcabile la olimpiadele naționale și internaționale, precum și la numeroase competiții școlare.

Cu un palmares unic în România, Lumina Instituții de Învățământ a decis să se implice și în domeniul sportiv, susținând principiul că educația de calitate și sportul de performanță pot merge împreună pe calea succesului.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună. Prin continuarea navigării pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.