DESPRE
NOI

Lumina Wolves Football by Lucian Sănmărtean este o școală de fotbal dedicată descoperirii și dezvoltării talentelor fotbalistice în România. Numele său este legat de unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți fotbaliști români, Lucian Sănmărtean, care a încântat fanii cu abilitățile și tehnica sa excepționale pe teren.

Școala a fost înființată cu misiunea de a crește noile generații de jucători de fotbal și de a crea un mediu propice pentru dezvoltarea abilităților acestora. Scopul său este să ofere copiilor și tinerilor pasionați de fotbal un loc unde să își poată explora și îmbunătăți talentele, învățând de la cei mai buni profesioniști în domeniu.

Una dintre caracteristicile distinctive ale școlii de fotbal Lumina Wolves constă în abordarea sa holistică față de dezvoltarea jucătorilor. Nu se pune accent doar pe aspectele tehnice și tactice ale fotbalului, ci și pe dezvoltarea caracterului, a disciplinei și a valorilor personale. Școala promovează fair-play-ul, respectul și spiritul de echipă, instruindu-i pe tineri nu doar în privința performanței sportive, ci și în privința eticii și responsabilității sociale.

„Sportul și educația merg mână în mână, iar școala de fotbal aduce aproape de copii valorile care stau la baza unei societăți sănătoase. Azi am bucuria să ajut alți copii pasionați de fotbal să-și îndeplinească visurile și să iubească sportul așa cum se cuvine.

În cadrul Lumina Wolves Football by Lucian Sănmărtean am reușit să atragem oameni dedicați, eficienți și perseverenți, care să se asigure că nobila misiune de a da mai departe pasiunea pentru sport dăinuie în rândul noilor generații.”

LUCIAN SĂNMĂRTEAN

PREȘEDINTE DE ONOARE

CONDIȚII
DE ÎNSCRIERE

Dacă sunteți pasionat de fotbal și doriți să vă dezvoltați abilitățile sub îndrumarea unor profesioniști experimentați, Lumina Wolves Football by Lucian Sănmărtean vă oferă oportunitatea perfectă. Iată câteva condiții importante de înscriere:

Vârstă și experiență

Lumina Wolves Football este deschisă pentru copii și tineri începând cu vârsta de 5 ani, indiferent de nivelul de experiență în fotbal. Fie că sunteți un începător entuziast sau un jucător mai experimentat, sunteți binevenit să faceți parte din familia noastră fotbalistică.

Înscrierea și selecția

Procesul de înscriere implică completarea unei cereri de înscriere și a unei adeziuni, și participarea la un proces de selecție, care include sesiuni de antrenament și evaluare a abilităților. Scopul acestui proces este de a identifica potențialul și dedicarea fiecărui jucător și de a forma echipe echilibrate și competitive. Dosarul sportivului se va completa cu copie certificat de naștere, copie carte de identitate a părinților și adeverință medicală specifică.

Contribuția financiară

Pentru a acoperi costurile operaționale și a oferi o experiență de calitate, Lumina Wolves Football solicită membrilor săi o taxă de înscriere și o contribuție financiară lunară. Această contribuție ajută la asigurarea infrastructurii și facilităților de antrenament de înaltă calitate, precum și la remunerarea personalului tehnic și a antrenorilor.

Angajament și disciplină

Pentru a beneficia pe deplin de toate resursele și oportunitățile pe care le oferă Lumina Wolves Football, fiecărui sportiv i se solicită un angajament serios față de fotbal și dezvoltarea personală. Disciplina, respectul pentru antrenori și colegi, participarea regulată la antrenamente și competiții sunt aspecte esențiale pentru a crește și a avea succes.

Kit complet de antrenament și joc

Pentru a vă asigura confortul optim în timpul antrenamentelor și al jocurilor, fiecare jucător acceptat în cadrul școlii de fotbal Lumina Wolves va primi un kit complet de antrenament și joc. Acesta include echipament de joc, echipament de antrenament, trening și geantă adecvată, pentru a vă susține în performanțele voastre și a vă face să vă simțiți ca o adevărată echipă.

ANTRENORI

 Echipa de antrenori și specialiști a LUMINA WOLVES FOOTBALL este formată din profesioniști cu experiență și pasionați de fotbal, care sunt dedicați în a ajuta tinerii jucători să-și atingă potențialul maxim. Aceștia oferă îndrumare individualizată și programe personalizate de antrenament, adaptate nevoilor și aptitudinilor fiecărui copil.

LICENȚĂ

PRO UEFA

LICENȚĂ

A UEFA

LICENȚĂ

B UEFA

Balaur
Ion

COORDONATOR

IFTODI
DANIEL

ANTRENOR

SĂNMĂRTEAN
DINU

ANTRENOR

Balaur Ion

COORDONATOR

IFTODI DANIEL

ANTRENOR

SĂNMĂRTEAN DINU

ANTRENOR

CISMARU MIHAI

ANTRENOR

CÂNU GABRIEL

ANTRENOR INDIVIDUALIZARE

CISMARU
MIHAI

ANTRENOR

CÂNU
GABRIEL

ANTRENOR INDIVIDUALIZARE

GRUPE

GRUPA

2017

În grupa noastră de fotbaliști născuți în anul 2017, avem cei mai tineri și entuziaști jucători. Acești mici campioni încep să își dezvolte abilitățile de bază, cum ar fi coordonarea și motricitatea, într-un mediu de joacă distractiv și sigur. Antrenorii noștri dedicați se asigură că fiecare copil învață prin jocuri și exerciții adecvate vârstei, creând astfel o bază solidă pentru pasiunea lor pentru fotbal.

ANTRENOR

NUME PRENUME

ANTRENAMENT

17:00 – 18:30
LUNI, MIERCURI și VINERI

(Baza Sportivă ICHB PALLADY)

GRUPA

2016

Juniorii noștri născuți în 2016 au deja o mică experiență în fotbal și sunt plini de energie și entuziasm. În această grupă, ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților tehnice precum driblingul, pasa, trecerea și șutul, în timp ce încurajăm spiritul de echipă și fair-play. Prin activități interactive și mici meciuri, acești tineri fotbaliști își îmbunătățesc aptitudinile și învață valoarea colaborării.

ANTRENOR

Mihai Cismaru

ANTRENAMENT

18:30 – 20:00
LUNI, MIERCURI și VINERI

(Baza Sportivă ICHB PALLADY)

GRUPA

2015

Exploratorii noștri născuți în 2015 încep să-și contureze propriul stil de joc. Această grupă se concentrează pe dezvoltarea sportivă, creșterea rezistenței și consolidarea abilităților tehnice. Jucătorii învață cum să își coordoneze mișcările pe teren, să comunice eficient și să ia decizii rapide în timpul meciurilor. Antrenorii noștri calificați lucrează împreună cu acești tineri promițători pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim.

ANTRENOR

Dinu Sănmărtean

ANTRENAMENT

17:00 – 18:30
LUNI, MIERCURI și VINERI

(Baza Sportivă ICHB PALLADY)

GRUPA

2014

Sportivii noștri născuți în 2014 sunt în plin proces de dezvoltare și rafinare a abilităților lor fotbalistice. În această grupă, accentul se pune pe perfecționarea tehnicilor, înțelegerea tacticilor de joc și dezvoltarea mentalității de învingător. Jucătorii se antrenează pentru a-și îmbunătăți abilitățile individuale și pentru a le aplica în situații reale de meci. Împreună cu antrenorii noștri experimentați, acești tineri campioni se pregătesc pentru a-și transforma visurile în realitate.

ANTRENOR

Dinu Sănmărtean

ANTRENAMENT

18:30 – 20:00
LUNI, MIERCURI și VINERI

(Baza Sportivă ICHB PALLADY)

GRUPA

2013

În această categorie, tinerii fotbaliști își continuă evoluția, acumulând încredere și cunoștințe în fotbal. Această perioadă este dedicată consolidării abilităților de bază, dezvoltării spiritului sportiv și învățării fundamentelor tactice. Prin antrenamente interactive și jocuri practice, copiii își îmbunătățesc performanțele individuale și în echipă.

ANTRENOR

NUME PRENUME

ANTRENAMENT

16:30 – 18:00
VINERI

(Baza Sportivă ISB)

GRUPA

2012

Cu antrenori dedicați și o abordare axată pe dezvoltarea tehnică, fizică și tactică, copiii noștri din grupa 2012 învață principiile de bază ale fotbalului și își dezvoltă abilitățile într-un mediu prietenos și stimulant. Echipa noastră se concentrează pe construirea unei fundații solide pentru viitorul lor în sportul cu mingea rotundă, promovând în același timp valori precum fair-play-ul, disciplina și spiritul de echipă.

ANTRENOR

NUME PRENUME

ANTRENAMENT

18:00 – 19:30
VINERI

(Baza Sportivă ISB)

GRUPA

2011

În acest grup, tinerii fotbaliști își continuă dezvoltarea și își îmbunătățesc fundamentul tehnic. Încep să exploreze tactici de joc mai avansate și să învețe cum să abordeze situațiile de joc în echipă. Această categorie încurajează dezvoltarea abilităților individuale și colective dar și pregătirea fizică, pregătindu-i pentru provocări mai complexe pe măsură ce avansează în fotbal.

ANTRENOR

Mihai Cismaru

ANTRENAMENT

20:00 – 21:30
LUNI, MIERCURI și VINERI

(Baza Sportivă ICHB PALLADY)

GRUPA

2010

Această grupă reprezintă o echipă talentată și dedicată, având acum experiență în fotbalul de bază. Copiii din această categorie învață să-și dezvolte tehnicile de joc, să își consolideze spiritul de echipă și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare pe teren. Antrenamentele sunt adaptate pentru a-i ajuta să avanseze într-un mediu distractiv și competitiv, fiind prima grupă de vârstă care face pasul spre fotbalul mare de 11 la 11.

ANTRENOR

Daniel Iftodi

ANTRENAMENT

19:30 – 21:00
Luni și vineri

(Baza Sportivă ISB)

20:00 – 21:30
MARȚI și JOI

(Baza Sportivă ICHB PALLADY)

ANTRENAMENTE
INDIVIDUALIZATE

Lumina Wolves Football organizează antrenamente de individualizare fotbal, un program unic și inovator, menit să ajute sportivii să își dezvolte abilitățile și performanțele în acest sport fascinant. Antrenamentele se adresează atât celor care frecventează clubul nostru, cât și celor din afara clubului, care doresc performanță și pregătire de înaltă calitate. 

În cadrul clubului nostru, antrenamentele de individualizare fotbal sunt concepute pentru a satisface nevoile și obiectivele personale ale fiecărui jucător. În timp ce fotbalul este un sport de echipă, recunoaștem importanța dezvoltării abilităților individuale, astfel încât fiecare jucător să poată excela în propriul său stil de joc. 

Gabriel Cânu este un antrenor experimentat, pasionat de fotbal și dedicat dezvoltării tale ca jucător. Cu o vastă experiență în lucrul cu jucători de toate vârstele și nivelurile de abilități, Gabriel știe cum să identifice punctele forte și punctele slabe ale fiecărui jucător și să îl ajute să își maximizeze potențialul. El va lucra personal cu fiecare jucător pentru a identifica obiectivele individuale și pentru a crea un plan de antrenament adaptat nevoilor și potențialului său, chiar sub atenta supraveghere a președintelui de onoare al clubului, Lucian Sănmărtean.

“Consider că prin acest program putem ajuta jucătorii să progreseze, mai ales că vor avea oportunitatea să lucreze cu antrenori de top din România. De câte ori voi avea posibilitatea, voi fi alături de ei. Nu ne vom canaliza pe o un anumit segment de vârstă, deoarece dorim să oferim acest program de antrenament tuturor jucătorilor de fotbal care își doresc performanță.”

– Lucian Sănmărtean.

EVALUARE INIȚIALĂ

TRAINING INTENSIV

Lumina Wolves Football organizează antrenamente de individualizare fotbal, un program unic și inovator, menit să ajute sportivii să își dezvolte abilitățile și performanțele în acest sport fascinant. Antrenamentele se adresează atât celor care frecventează clubul nostru, cât și celor din afara clubului, care doresc performanță și pregătire de înaltă calitate. 

În cadrul clubului nostru, antrenamentele de individualizare fotbal sunt concepute pentru a satisface nevoile și obiectivele personale ale fiecărui jucător. În timp ce fotbalul este un sport de echipă, recunoaștem importanța dezvoltării abilităților individuale, astfel încât fiecare jucător să poată excela în propriul său stil de joc. 

Gabriel Cânu este un antrenor experimentat, pasionat de fotbal și dedicat dezvoltării tale ca jucător. Cu o vastă experiență în lucrul cu jucători de toate vârstele și nivelurile de abilități, Gabriel știe cum să identifice punctele forte și punctele slabe ale fiecărui jucător și să îl ajute să își maximizeze potențialul. El va lucra personal cu fiecare jucător pentru a identifica obiectivele individuale și pentru a crea un plan de antrenament adaptat nevoilor și potențialului său, chiar sub atenta supraveghere a președintelui de onoare al clubului, Lucian Sănmărtean.

“Consider că prin acest program putem ajuta jucătorii să progreseze, mai ales că vor avea oportunitatea să lucreze cu antrenori de top din România. De câte ori voi avea posibilitatea, voi fi alături de ei. Nu ne vom canaliza pe o un anumit segment de vârstă, deoarece dorim să oferim acest program de antrenament tuturor jucătorilor de fotbal care își doresc performanță.”

– Lucian Sănmărtean.

1

EVALUARE
INIȚIALĂ

2

TRAINING
INTENSIV

BAZA
SPORTIVĂ

ICHB Pallady

ICHB Colentina

International School of Bucharest

#SOCIAL
MEDIA

Urmărește-ne pe #SocialMedia

Ultimele noutăți legate de Lumina Wolves Football le puteți afla în această secțiune sau urmărindu-ne pe pagina de Facebook & Instagram.

CONTACT

PROGRAM DE LUCRU – BIROU

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună. Prin continuarea navigării pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Ion Balaur

Coordonator

Coordonatorul tehnic al Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean este Ion Balaur. Fiind unul dintre cei mai valoroși antrenori români a antrenat mulți fotbaliști importanți, printre care Lucian Sănmărtean, Viorel Moldovan, Mihai Tararache și mulți alții. Cu o experiență de peste 23 de ani, în care a antrenat echipe de Liga 1 precum Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Oțelul Galați, Ion Balaur a jucat 290 de meciuri în Liga 1, dar și numeroase meciuri în cupele europene. Este deținătorul Licenței A UEFA acordată de Federația Română de Fotbal.

Daniel Iftodi

Antrenor

A evoluat la cele trei echipe importante ale vremii, Steaua, Rapid și Dinamo, între 1992 – 2001 și a câștigat numeroase titluri și trofee naționale având o carieră impresionantă cu 372 de apariții în Liga 1 în cele 16 sezoane unde a jucat fotbal de top în România.
Suntem onorați să avem în staff un deținător al Licenței UEFA PRO acordată de Federația Română de Fotbal.

Dinu Sănmărtean

Antrenor

Antrenor al Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean având în urmă o carieră importantă de fotbalist la echipe din Liga 1, precum Gloria Bistrița, FC Vaslui, din Liga 2 a Greciei și Liga 4 a Germaniei. Dinu a fost finalist în Cupa României și a obținut locul trei în campionatul României cu Gloria Bistrița și FC Vaslui. Este deținătorul Licenței B UEFA acordată de Federația Română de Fotbal.

ION BALAUR

COORDONATOR

Coordonatorul tehnic al Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean este Ion Balaur. Fiind unul dintre cei mai valoroși antrenori români a antrenat mulți fotbaliști importanți, printre care Lucian Sănmărtean, Viorel Moldovan, Mihai Tararache și mulți alții. Cu o experiență de peste 23 de ani, în care a antrenat echipe de Liga 1 precum Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Oțelul Galați, Ion Balaur a jucat 290 de meciuri în Liga 1, dar și numeroase meciuri în cupele europene. Este deținătorul Licenței A UEFA acordată de Federația Română de Fotbal.

DANIEL IFTODI

ANTRENOR

A evoluat la cele trei echipe importante ale vremii, Steaua, Rapid și Dinamo, între 1992 – 2001 și a câștigat numeroase titluri și trofee naționale având o carieră impresionantă cu 372 de apariții în Liga 1 în cele 16 sezoane unde a jucat fotbal de top în România.
Suntem onorați să avem în staff un deținător al Licenței UEFA PRO acordată de Federația Română de Fotbal.

DINU SĂNMĂRTEAN

ANTRENOR

Antrenor al Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean având în urmă o carieră importantă de fotbalist la echipe din Liga 1, precum Gloria Bistrița, FC Vaslui, din Liga 2 a Greciei și Liga 4 a Germaniei. Dinu a fost finalist în Cupa României și a obținut locul trei în campionatul României cu Gloria Bistrița și FC Vaslui. Este deținătorul Licenței B UEFA acordată de Federația Română de Fotbal.

MIHAI CISMARU

ANTRENOR

Mihai Cismaru, fost fundaș central, licență A UEFA, cu experiență în Divizia A și B. Antrenor premiat, cu un palmares impresionant, inclusiv Cupa Regională 2006-2007. Experiență bogată la echipe precum Astra Ploiești, Sportul Studențesc și altele. O carieră dedicată pasiunii pentru fotbal.

GABRIEL CÂNU

ANTRENOR INDIVIDUALIZARE

Fotbalist cu o vastă experiență care a activat la FC Național București, Politehnica Timișoara, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț și ACS Poli Timișoara. Și-a început cariera de antrenor ca secund la FC Metaloglobus București și a continuat la FC Hermannstadt Sibiu.

Mihai Cismaru

Antrenor

Mihai Cismaru, fost fundaș central, licență A UEFA, cu experiență în Divizia A și B. Antrenor premiat, cu un palmares impresionant, inclusiv Cupa Regională 2006-2007. Experiență bogată la echipe precum Astra Ploiești, Sportul Studențesc și altele. O carieră dedicată pasiunii pentru fotbal.

Gabriel Cânu

Antrenor individualizare

Fotbalist cu o vastă experiență care a activat la FC Național București, Politehnica Timișoara, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț și ACS Poli Timișoara. Și-a început cariera de antrenor ca secund la FC Metaloglobus București și a continuat la FC Hermannstadt Sibiu.