DESPRE
NOI

La Școala de Volei Lumina Wolves, ne dedicăm pasiunii noastre pentru volei și ne propunem să formăm și să dezvoltăm viitoarea generație de jucători talentați în România. Suntem o comunitate de profesioniști și entuziaști ai voleiului, care împărtășim aceeași viziune: să creăm un mediu propice pentru jucătorii de toate vârstele și nivelurile de experiență să înflorească și să-și atingă potențialul maxim în acest sport captivant.

Ce ne diferențiază? În primul rând, angajamentul nostru față de excelentă și perfecțiune în joc. Încurajăm disciplina, dedicarea și etica de muncă în fiecare aspect al antrenamentului și competiției. Echipa noastră de antrenori pasionați și cu experiență lucrează colectiv și individual cu fiecare jucător, oferind îndrumare și susținere pentru a ajuta sportivii să-și dezvolte tehnicile, abilitățile tactice și inteligența de joc.

„Familie, școală, sport – reprezintă mixul ideal pentru formarea copiilor! Sportul ne învață să câștigăm, să pierdem, să nu renunțăm niciodată, să lucrăm în Echipă și să mergem plini de încredere pe drumul vieții! Prin acest proiect oferim noilor generații șansa de a se educa prin sport și de a dezvolta armonios, pe plan mental și fizic!”

GABRIEL PĂTRAN

COORDONATOR

CONDIȚII
DE ÎNSCRIERE

Dacă sunteți pasionat de volei și doriți să vă dezvoltați abilitățile sub îndrumarea unor profesioniști experimentați, Școala de Volei Lumina Wolves vă oferă oportunitatea perfectă. Iată câteva condiții importante de înscriere:

Vârstă și experiență

Școala de Volei Lumina Wolves este deschisă pentru copii și tineri începând cu vârsta de 8 ani, indiferent de nivelul de experiență. Indiferent dacă sunteți o începătoare / un începător entuziast(ă) sau o jucătoare / un jucător mai experimentat(ă), sunteți binevenit(ă) să faceți parte din familia noastră voleibalistică.

Înscrierea și selecția

Procesul de înscriere implică completarea unei cereri de înscriere și a unei adeziuni, și participarea la un proces de selecție, care include sesiuni de antrenament și evaluare a abilităților. Scopul acestui proces este de a identifica potențialul și dedicarea fiecărui sportiv și de a forma echipe echilibrate și competitive. Dosarul se va completa cu copie certificat de naștere, copie carte de identitate a părinților și adeverință medicală specifică.

Contribuția financiară

Pentru a acoperi costurile operaționale și a oferi o experiență de calitate, Școala de Volei Lumina Wolves solicită membrilor săi o taxă de înscriere și o contribuție financiară lunară. Această contribuție ajută la asigurarea infrastructurii și facilităților de antrenament de înaltă calitate, precum și la remunerarea personalului tehnic și a antrenorilor.

Angajament și disciplină

Pentru a beneficia pe deplin de toate resursele și oportunitățile pe care le oferă Școala de Volei Lumina Wolves, se cere fiecărui sportiv un angajament serios față de volei și dezvoltarea personală. Disciplina, respectul pentru antrenori și colegi, participarea regulată la antrenamente și competiții sunt aspecte esențiale pentru a crește și a avea succes.

Kit complet de antrenament și joc

Pentru a vă asigura confortul optim în timpul antrenamentelor și al jocurilor, fiecare sportiv acceptat în Școala de Volei Lumina Wolves va achiziționa un kit complet de antrenament și joc după caz. Acesta include echipament de joc, echipament de antrenament, trening și geantă adecvată, la nivelul echipelor angrenate în campionate naționale și municipale sau echipament de antrenament pentru grupele de inițiere în volei, pentru a vă susține în performanțele voastre și a vă face să vă simțiți ca o adevărată echipă.

ANTRENORI

Echipa de antrenori și specialiști a Școala de Volei Lumina Wolves este formată din profesioniști cu experiență și pasionați de volei, care sunt dedicați în a ajuta tinerii jucători să-și atingă potențialul maxim. Aceștia oferă îndrumare individualizată și programe personalizate de antrenament, adaptate nevoilor și aptitudinilor fiecărui copil.

Gabriel Pătran

COORDONATOR

Carmen Constantin

ANTRENOR SENIOR

Nicoleta Pătran

ANTRENOR SENIOR

Bogdan Belcic

ANTRENOR

ȘTEFAN COCOȘ

ANTRENOR

GEORGE ȘERBĂNESCU

ANTRENOR

ROXANA IVANOF

ANTRENOR

Gabriel Pătran

COORDONATOR

Carmen Constantin

ANTRENOR SENIOR

Nicoleta Pătran

ANTRENOR SENIOR

BOGDAN BELCIC

ANTRENOR

DANA IANCU

ANTRENOR

Mădălina SANDU

ANTRENOR

ștefan cocoș

antrenor

GEORGE ȘERBĂNESCU

ANTRENOR

ROXANA IVANOF

ANTRENOR

Dana Iancu

ANTRENOR

Mădălina Sandu

ANTRENOR

GRUPE

GRUPA

U13-Minivolei Colentina (F,M)

Grupele noastre de mini volei inițiere sunt special create pentru cei mici, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani (născuți 2011 – 2014), care își doresc să descopere fascinanta lume a voleiului. Într-un mediu prietenos și  adaptat nevoilor lor, copiii vor învăța primele noțiuni ale jocului, cum ar fi coordonarea, mișcarea pe teren și baza tehnicii voleiului. Antrenamentele sunt pline de distracție și jocuri interactive, promovând dezvoltarea fizică și socială a micilor sportivi.

 • minivolei avansați, copii născuți 2011-2012
 • minivolei inițiere, copii născuți 2011-2014

ANTRENOR

ROXANA IVANOF

Mădălina Sandu

ANTRENAMENT

16:00 – 17:30
LUNI

17:30 – 19:00
MARȚI, JOI

(Baza Sportivă ICHB COLENTINA)

GRUPA

U15-Speranțe fete Colentina (F,M)

Grupele de speranțe sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani (născuți 2008/2009/2010), incepatori si sportivi cu nivel mediu, care doresc să înceapă să învețe mai multe despre acest sport captivant. În cadrul antrenamentelor, accentul se pune pe consolidarea tehnicilor fundamentale, înțelegerea regulilor și dezvoltarea abilităților de echipă. Cu antrenori experimentați și motivanți, copiii vor simți bucuria competiției și progresul constant în volei.

 • Speranțe fete începători, copii născuți 2008-2009-2010

ANTRENOR

ROXANA IVANOF

ANTRENAMENT

17:30 – 19:00
LUNI

19:00 – 20:30
MARȚI, VINERI

(Baza Sportivă ICHB COLENTINA)

GRUPA

U15-Speranțe fete Colentina-nivel avansat

Grupele de speranțe sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani (născuți 2009/2010), care au deja o bază în volei și care doresc să înceapă să învețe mai multe despre acest sport captivant. În cadrul antrenamentelor, accentul se pune pe consolidarea tehnicilor fundamentale, înțelegerea regulilor și dezvoltarea abilităților de echipă. Cu antrenori experimentați și motivanți, copiii vor simți bucuria competiției și progresul constant în volei.

 • Fete născute 2009-2010-practicante ale voielului de cel puțin 2 ani

ANTRENORI

Carmen Constantin

ANTRENAMENT

19:00 – 20:30
LUNI, MIERCURI, JOI

(Baza Sportivă ICHB COLENTINA)

GRUPA

U17-Cadete fete Colentina

Pentru sportivele născute în 2008, grupele de cadete reprezintă o oportunitate excelentă de a avansa în cunoștințele și abilitățile voleiului. Antrenamentele sunt structurate în jurul dezvoltării tehnice avansate, tacticilor de joc și pregătirii fizice. Echipa noastră de antrenori experimentați le va ghida pe sportive într-o călătorie de învățare, perseverență și dezvoltare personală, pregătindu-le pentru competițiile la nivel mai înalt.

 • Fete născute 2008, nivel avansat – grupă închisă, nu se fac înscrieri

ANTRENOR

Carmen Constantin

ANTRENAMENT

19:00 – 20:30
LUNI, MIERCURI, JOI

(Baza Sportivă ICHB COLENTINA)

GRUPA

Perspectiva Colentina

Grupa dedicată copiilor care doresc să își petreacă timpul liber practicand voleiul. Într-un mediu prietenos și  adaptat nevoilor lor, copiii vor învăța primele noțiuni ale jocului, cum ar fi coordonarea, mișcarea pe teren și baza  tehnicii voleiului. Antrenamentele sunt pline de distracție și jocuri interactive, promovând dezvoltarea fizică și socială a micilor sportivi.

 • Fete și băieți născuți 2008-2009-2010, nivel mediu și începător

ANTRENOR

Ștefan Cocoș

ANTRENAMENT

20:30 – 22:00
LUNI, MARȚI, VINERI

(Baza Sportivă ICHB COLENTINA)

GRUPA

U13-Minivolei Pallady (F,M)

Grupele noastre de inițiere sunt special create pentru cei mici, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani (născuți 2011 – 2014), care își doresc să descopere fascinanta lume a voleiului. Într-un mediu prietenos și adaptat nevoilor lor, copiii vor învăța primele noțiuni ale jocului, cum ar fi coordonarea, mișcarea pe teren și baza tehnicii voleiului. Antrenamentele sunt pline de distracție și jocuri interactive, promovând dezvoltarea fizică și socială a micilor sportivi.

 • 2011-2012-minivolei inițiere fete și băieți
 • 2013-2014 inițiere fete și băieți

ANTRENOR

Daniela Iancu

ANTRENAMENT

18:00 – 19:30
LUNI, MIERCURI, VINERI

(Baza Sportivă Sala 2 ICHB PALLADY)

GRUPA

U15-Speranțe fete Pallady

Grupele de speranțe sunt dedicate sportivelor cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani (născute 2009/2010), care au deja o bază în volei și care doresc să înceapă să învețe mai multe despre acest sport captivant. În cadrul antrenamentelor, accentul se pune pe consolidarea tehnicilor fundamentale, înțelegerea regulilor și dezvoltarea abilităților de echipă. Cu antrenori experimentați și motivanți, copiii vor simți bucuria competiției și progresul constant în volei.

 • Fete născute 2009-2010

ANTRENOR

George Șerbănescu
NICOLETA PĂTRAN

ANTRENAMENT

19:00 – 20:30
LUNI, MIERCURI, VINERI

(Baza Sportivă Sala 1 ICHB PALLADY)

GRUPA

U17-Cadete fete Pallady

Pentru sportivele născute în 2007 – 2008, grupele de cadete reprezintă o oportunitate excelentă de a avansa în cunoștințele și abilitățile voleiului. Antrenamentele sunt structurate în jurul dezvoltării tehnice avansate, tacticilor de joc și pregătirii fizice. Echipa noastră de antrenori experimentați le va ghida pe sportive într-o călătorie de învățare, perseverență și dezvoltare personală, pregătindu-le pentru competițiile la nivel mai înalt.

 • Fete născute 2007-2008

ANTRENOR

Nicoleta Pătran

ANTRENAMENT

20:00 – 22:00
LUNI, MIERCURI, VINERI

(Baza Sportivă Sala 1 ICHB PALLADY)

GRUPA

U15-Speranțe băieți Pallady

Grupele de speranțe sunt dedicate sportivilor cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani (născuți 2009/2010), care au deja o bază în volei și care doresc să înceapă să învețe mai multe despre acest sport captivant. În cadrul antrenamentelor, accentul se pune pe consolidarea tehnicilor fundamentale, înțelegerea regulilor și dezvoltarea abilităților de echipă. Cu antrenori experimentați și motivanți, copiii vor simți bucuria competiției și progresul constant în volei.

 • Băieți născuți 2009-2010

ANTRENORI

Bogdan Belcic

Nicoleta Pătran

ANTRENAMENT

19:00 – 20:30
LUNI, MIERCURI, VINERI

(Baza Sportivă Sala 1 ICHB PALLADY)

GRUPA

U17-Cadeți Pallady

Grupele de cadeți reprezintă o oportunitate excelentă de a avansa în cunoștințele și abilitățile voleiului. Antrenamentele sunt structurate în jurul dezvoltării tehnice avansate, tacticilor de joc și pregătirii fizice. Echipa noastră de antrenori experimentați îi va ghida pe sportivi într-o călătorie de învățare, perseverență și dezvoltare personală, pregătindu-i pentru competițiile la nivel mai înalt.

 • Băieți născuți 2007-2008

ANTRENORI

Bogdan Belcic

Nicoleta Pătran

ANTRENAMENT

20:00 – 22:00
LUNI, MIERCURI, VINERI

(Baza Sportivă Sala 1 ICHB PALLADY)

GRUPA

Perspectiva Pallady

Grupa dedicată copiilor care doresc sa își petreacă timpul liber practicand voleiul. Într-un mediu prietenos și  adaptat nevoilor lor, copiii vor învăța primele noțiuni ale jocului, cum ar fi coordonarea, mișcarea pe teren și baza  tehnicii voleiului. Antrenamentele sunt pline de distracție și jocuri interactive, promovând dezvoltarea fizică și socială a micilor sportivi.

 • Fete și băieți născuți 2008-2009-2010, nivel mediu și începător

ANTRENOR

Bogdan Belcic

ANTRENAMENT

19:30 – 21:00
MARȚI, JOI

10:00 – 12:00
SÂMBĂTĂ

(Baza Sportivă Sala 2 ICHB PALLADY)

BAZA
SPORTIVĂ

ICHB Pallady

ICHB Colentina

International School of Bucharest

#SOCIAL
MEDIA

Urmărește-ne pe #SocialMedia

Ultimele noutăți legate de Școala de volei Lumina Wolves le puteți afla în această secțiune sau urmărindu-ne pe pagina de Facebook & Instagram.

CONTACT

PROGRAM DE LUCRU – BIROU

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună. Prin continuarea navigării pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Gabriel Pătran

COORDONATOR

Managerul secției de volei, fost sportiv de performanță, Gabriel a jucat la echipe de top din România și din străinătate: Dinamo București, Steaua, Rapid, Csepel Budapesta. Absolvent UNEFS București, a unui Master în Finanțe și a MBA-ul INDE CNAM Paris, cu experiență de peste 15 ani în managementul companiilor multinaționale, focusat pe performanță și pe dezvoltarea proiectelor, este cel care formează și motivează Echipa de antrenori, împărtășindu-le din vasta sa experiență.

Carmen Constantin

ANTRENOR SENIOR

Cu o experiență de peste 30 de ani în antrenorat și învățământ, Carmen a absolvit IEFS-ul în anul 1989. Pasionată de volei, fosta sportivă de performanță, Carmen a ales să se dedice antrenoratului în anul 1989. Timp de 10 ani a antrenat la CSS2 București, iar în anul 2007 a decis să își continuie cariera de antrenor în Italia, țara unde a acumulat experiență timp de 10 ani. În 2017 a revenit în România și a antrenat timp de 4 ani la CSM București, iar din 2021 s-a alăturat Echipei Lumina Wolves. Implicată și motivată, bine pregătită, Carmen este profesionistul care acompaniază sportivii pe drumul performanței!

Nicoleta Pătran

Antrenor Senior

Absolventă UNEFS București în anul 1994, Nicoleta este de peste 25 de ani în slujba voleiului și a noilor generații de sportivi. Fostă sportivă de performanță, pragmatică, tenace și focusată pe obiective pe termen lung, Nicoleta a antrenat la CSS2 București din 1997 până în 2007, în Italia din 2007 până în 2017, CSM București 2017-2018. În anul 2018 s-a alăturat proiectului ”Lumina Wolves” reușind să transmită experiența sa colegilor și să formeze într-un timp scurt echipe competitive.

Bogdan Belcic

Antrenor

Format la CTF București, component al lotului național de junior, Bogdan are o carieră impresionantă ca jucător profesionist. La seniori a jucat la echipe de prestigiu din țară și străinătate: Steaua București, Deltacons Tulcea, Rapid București, Uniqua Salzburg. 

Absolvent UNEFS București, Bogdan a fost printre primii antrenori care au hotărât să se alăture Echipei Lumina Wolves, în anul 2018. Perseverent și implicat 100%, Bogdan transmite micilor sportivi din vasta sa experiență și îi face să iubească voleiul!

Ștefan COCOȘ

Antrenor

Ștefan Cocoș este unul dintre antrenorii Lumina Wolves Volleyball.

GEORGE ȘERBĂNESCU

Antrenor

George Șerbănescu este unul dintre antrenorii din cadrul Lumina Wolves Volleyball.

ROXANA IVANOF

Antrenor

Roxana Ivanof este una dintre antrenoarele din cadrul Lumina Wolves Volleyball.

GABRIEL PĂTRAN

COORDONATOR

Managerul secției de volei, fost sportiv de performanță, Gabriel a jucat la echipe de top din România și din străinătate: Dinamo București, Steaua, Rapid, Csepel Budapesta. Absolvent UNEFS București, a unui Master în Finanțe și a MBA-ul INDE CNAM Paris, cu experiență de peste 15 ani în managementul companiilor multinaționale, focusat pe performanță și pe dezvoltarea proiectelor, este cel care formează și motivează Echipa de antrenori, împărtășindu-le din vasta sa experiență.

CARMEN CONSTANTIN

ANTRENOR SENIOR

Cu o experiență de peste 30 de ani în antrenorat și învățământ, Carmen a absolvit IEFS-ul în anul 1989. Pasionată de volei, fosta sportivă de performanță, Carmen a ales să se dedice antrenoratului în anul 1989. Timp de 10 ani a antrenat la CSS2 București, iar în anul 2007 a decis să își continuie cariera de antrenor în Italia, țara unde a acumulat experiență timp de 10 ani. În 2017 a revenit în România și a antrenat timp de 4 ani la CSM București, iar din 2021 s-a alăturat Echipei Lumina Wolves. Implicată și motivată, bine pregătită, Carmen este profesionistul care acompaniază sportivii pe drumul performanței!

NICOLETA PĂTRAN

ANTRENOR SENIOR

Absolventă UNEFS București în anul 1994, Nicoleta este de peste 25 de ani în slujba voleiului și a noilor generații de sportivi. Fostă sportivă de performanță, pragmatică, tenace și focusată pe obiective pe termen lung, Nicoleta a antrenat la CSS2 București din 1997 până în 2007, în Italia din 2007 până în 2017, CSM București 2017-2018. În anul 2018 s-a alăturat proiectului ”Lumina Wolves” reușind să transmită experiența sa colegilor și să formeze într-un timp scurt echipe competitive.

BOGDAN BELCIC

ANTRENOR

Format la CTF București, component al lotului național de junior, Bogdan are o carieră impresionantă ca jucător profesionist. La seniori a jucat la echipe de prestigiu din țară și străinătate: Steaua București, Deltacons Tulcea, Rapid București, Uniqua Salzburg. 

Absolvent UNEFS București, Bogdan a fost printre primii antrenori care au hotărât să se alăture Echipei Lumina Wolves, în anul 2018. Perseverent și implicat 100%, Bogdan transmite micilor sportivi din vasta sa experiență și îi face să iubească voleiul!

DANA IANCU

ANTRENOR

Pasionată de volei și de munca în echipă, Dana a petrecut junioratul la CSS1 București, perioadă în care s-a îndrăgostit de acest sport. Absolventă UNEFS, având mare experiență în lucrul cu copii, Dana s-a alăturat proiectului Lumina Wolves în urmă cu trei ani.

Exigentă, bine pregătită, dornică de perfecționare și team player, Dana inspiră și șlefuiește cei mai mici sportivi din proiectul nostru.

MĂDĂLINA SANDU

ANTRENOR

Componentă a lotului național de beach volei și de snow volei, mereu cu zâmbetul pe buze, muncitoare și implicată, Mădălina s-a alăturat proiectului nostru în urmă cu doi ani. Dornică să învețe, în 2023 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Spiru Haret, în prezent fiind anul I la Master în antrenorat. În cadrul Școlii de volei Lumina Wolves, Mădălina se ocupă de cei mai mici lupișori, reușind să le trezească pasiunea pentru acest sport!

ȘTEFAN COCOȘ

ANTRENOR

Ștefan Cocoș este unul dintre antrenorii din cadrul Lumina Wolves Volleyball.

GEORGE ȘERBĂNESCU

ANTRENOR

George Șerbănescu este unul dintre antrenorii din cadrul Lumina Wolves Volleyball.

ROXANA IVANOF

ANTRENOR

Roxana Ivanof este una dintre antrenoarele din cadrul Lumina Wolves Volleyball.

Dana Iancu

Antrenor

Pasionată de volei și de munca în echipă, Dana a petrecut junioratul la CSS1 București, perioadă în care s-a îndrăgostit de acest sport. Absolventă UNEFS, având mare experiență în lucrul cu copii, Dana s-a alăturat proiectului Lumina Wolves în urmă cu trei ani.

Exigentă, bine pregătită, dornică de perfecționare și team player, Dana inspiră și șlefuiește cei mai mici sportivi din proiectul nostru.

Mădălina Sandu

Antrenor

Componentă a lotului național de beach volei și de snow volei, mereu cu zâmbetul pe buze, muncitoare și implicată, Mădălina s-a alăturat proiectului nostru în urmă cu doi ani. Dornică să învețe, în 2023 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Spiru Haret, în prezent fiind anul I la Master în antrenorat. În cadrul Școlii de volei Lumina Wolves, Mădălina se ocupă de cei mai mici lupișori, reușind să le trezească pasiunea pentru acest sport!